Προφίλ

Η Interview ιδρύθηκε το 2002 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Στόχος μας ήταν η κάλυψη της Βόρειας Ελλάδας με υπηρεσίες Δημοσκόπησης και Έρευνας αγοράς. Η αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια, μας οδήγησε σε δραστηριότητες σε όλη την χώρα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα καταφέραμε να έχουμε ένα απόλυτα ικανοποιημένο πελατολόγιο σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Επιδίωξη μας ήταν και θα είναι η δημοσκόπηση και η έρευνα αγοράς, να γίνει ένα εργαλείο προσιτό σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε πολιτικό και σε κάθε φορέα του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα.

Στις εγκαταστάσεις μας συγκαταλέγεται ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, με 20 θέσεις  CATI με δυνατότητα συνακρόασης, όπου «τρέχει» η εφαρμογή iCATI, λογισμικό που ανέπτυξε η Interview για την διαχείριση των τηλεφωνικών Δημοσκοπήσεων / Ερευνών. Επίσης διαθέτουμε ειδικά εξοπλισμένο χώρο για παρουσιάσεις (video wall, video projector,  συσκευές πολυμέσων), προσωπικές συνεντεύξεις και ομάδες συζήτησης.

Η Interview για την διενέργεια και δημοσίευση ερευνών κοινής γνώμης, εφαρμόζει τον κώδικα δεοντολογίας της ICC/ESOMAR και είναι μέλος της WAPOR. Αρ. Μητρώου Ε.Σ.Ρ. : 7 (επτά).